Poznajte produkty, ktoré používate

Líčenie je v dnešnej dobe veľmi populárnou záležitosťou, ktorej holdujú naozaj takmer všetky ženy. Vedieť sa správne nalíčiť je však skutočné umenie. Tomu už len tak hocikto nerozumie a veľa dievčat je presvedčených o tom, že keď vlastnia jeden štetec a korektor, sú z nich hotové mejkap artistky. Líčenie je však umenie. A vedieť to, kedy sa nalíčiť výraznejšie a kedy nie, tak to sa musíte naučiť. Ak samú seba a svoju tvár naozaj dobre poznáte, určite viete, čo vám pristane, čo sa vám hodí a čo ku vám naopak príliš nepasuje. Každá tvár je iná a jedinečná, preto čo vyzerá na jednej žene úžasne, môže na vás vyzerať skutočne nevhodne.
 potřeby k líčení
Vyberajte si vždy mejkap, ktorý je čo najviac podobný tónu vašej pleti. Korektor môže byť o odtieň svetlejší, nie však príliš, aby ste si pod očami neurobili biele kruhy, takisto aj na miestach, kde sa vyskytujú nejaké nedokonalosti.
 
Aj v líčení existujú trendy, ktoré môžete pochytiť a ktoré vás môžu skutočne celkom opantať. V poslednej dobe je veľmi moderné kontúrovanie, čiže zvýraznenie častí tváre. To sa robí väčšinou pomocou troch základných produktov. Sú nimi bronzer, rozjasňovač a lícenka. S týmito troma produktami sa dajú urobiť divy, no na druhej strane s nimi môžete urobiť priam obrovský krok niekam, odkiaľ už nebude úniku.
 make-up štětce
Mnohé ženy to preháňajú a myslia si, že práve tým budú krajšie a zaujímavejšie. Ale ako pri všetkom aj tu platí zásada, že menej je viac. Uvidíte, že jemné zvýraznenie je oveľa lepšie rozhodnutie, ako čiary pozdĺž lícnych kostí.
 
Vždy majte pri nanášaní mejkapu, ale aj tieňov či rúžu ľahkú ruku. Snažte sa netlačiť na žiadny produkt, ktorý máte. Tak najlepšie dosiahnete požadovaný efekt, tým si môžete byť istá. Len vy najlepšie viete, ako máte s produktami, ktoré vlastníte, pracovať a ak to neviete, tak by ste sa to mali určite naučiť.